Mød holdet

Her er vi så! Den frivillige stab af værter og medarbejdere der får det hele til at fungere. Find din favorit.

Torben Compardo

/
Mere info er på vej
Claus Kah
Vært

Claus´ radiomæssige baggrund går helt tilbage til 1987. I 11 år var han tilknyttet Radio VLR, som dengang sendte fra toppen af City 2. På Radio Playback bestyrer han programmet Playback Live tirsdag med masser af fængende musik ledsaget af en historie eller to fra showbusiness.Desuden er han vært på showet ‘Fat i 80erne’ Programmet hylder 80′ er årtiet med musik, lydklip fra film, serier og andre særlige features.

Keldy Andersen
Vært

Keldy har været med fra starten, da det blev aktuelt med lokalradioer i Danmark, da DR monopolet blev brudt. Først som studievært på VLR. Senere som studievært og nyhedsoplæser på POP FM.
Han er med på Radio Playback i programmerne Musikalske Ørehængere, Hitsnedkeren, DanskTimen og Go’ Søndag.

Kim Herskov
Vært

Kim har været DJ i 35 år. Musikalsk er han til det meste, dog ikke opera og fusions jazz. Kim er vært på SMS service, Jukeboksen og Pulterkammeret. Kim var i mange år med i de “gamle” lokalradio dage på Radio VLR og Radio Sydkysten. Rock n Roll, brylcreme og strutskørter er med garanti i hitportfolioen.

Bente Bekker
Direktør & Vært

Bente er chefen og medejer af radioen. Bente var tilbage i 80’erne med til at starte The Channel 94,5 MhZ i Glostrup. Kom sidenhen på Radio VLR. Du kan høre Bente i programmet Hitsnedkeren alle hverdage samt Musikken lever søndag aften.

Peter Garfield
Vært

Peter har en fortid på radiostationen the Channel i Glostrup. Som DJ bliver han aldrig kaldt andet end Garfield. På Radio PLAYBACK bestyrer Garfield programmet ”Katteguf”. Her kan du høre en masse god musik, som du ellers troede, du havde glemt.

Kim Preuthun
Vært

Kim Preuthun er musiker med stor kærlighed til den svulmende pop, de sprøde ballader og den gode vise. Hør ‘Den røde tråd’, hvor musikalske temaer er i fokus.

Tommy Edwardsen
Vært

Skuespiller til daglig. Tidligere satirevært på Radio Roskilde og Radio Sydkysten og nu på Radio Playback.

Carsten Warming
Vært

Mere end 25 års erfaring, og du kender måske hans stemme i reklamer og programpræsentationer på TV2, TV3 og Kanal 5. Er tidligere chef på Radio VLR, og driver The Good old Holly Golly show lørdag eftermiddag.

Anette Faarborg
Vært

Anettes stemme bliver brugt i TV mellem udsendelserne og til reklamer. Anette bidrager ad-hoc med udsendelser der indeholder god musik og interviews med musikere, både kendte og knap så kendte. Anette er leverandør af ugekavalkaden hver fredag.

Søren Hübertz
Vært

Søren har erfaring fra Albertslund Nærradio, hvor han lavede både musik- og nyhedsudsendelser, og fra Kilojoule FM. Søren er stemmen bag programmet ”Han er Hübertz” på Radio Playback. Søren krydrer gerne sine udsendelser med musikhistorier lige fra 50’erne til i dag.

John Bekker
Salgschef

John startede i 80’erne Erhvervsradioen i Tåstrup. Sidenhen blev han vært på VLR. John er medejer af stationen og har ansvaret for salg, økonomi, drift, indkøb samt virksomhedsportrætter til produktion i sendefladen.

Steen Olsen
Vært

Tidl. Radio Roskilde og Radio HNR (Herlev). – Steen tager dig ud i hjørnerne med fokus på populærmusik fra 70 erne og op til idag (og en enkelt 60’er), mærkedage, den gode historie, let info samt et hurtigt hitlistetjek fra nær og fjern.

Alex Petersen
Vært

Alex bestyrer Pladebaren, der serverer dansabel nostalgi, primært fra 70’erne til 90’erne, krydret med helt nye samt sjældent spillede plader – alt garneret med faktuelle oplysninger, baggrundshistorier og små anekdoter. Tidligere vært på Q-FM, Kanal G samt Vestegnens Lokal-TV.

Michael Mørch
Vært

På trods af alderen er Michael altid interesseret i den nutidige musik, stærkt påvirket af familiens tilknytning til ungdomsoprøret i 1960erne og musik som udtryksform. Tidl. vært på HNR og Radio Roskilde siden midt-firserne. Michael kan du høre i programmet EF fredag eftermiddag. Se flere info. under programmer.

Sofia Schmidt
Vært

Vært på Flaskeposten hver mandag kl.18.00. Hør finurlige og spændende historier garneret med god musik.

Jesper Witte
Vært

Mere info på vej

Flemming Rose
Vært

Flemming er kommet til radioen med baggrund som speaker i parken til FCK kampe og guitarmusiker. Elsker den gode historie og fantastisk musik.

Jan Kruse
Vært

Mere info er på vej

Frank Flemming
Vært

Mere info er på vej

Torben 'Combardo' Vaabenfeldt
Vært

Vores garvede old school rocker fra Frederikshavn. Torben har baggrund fra TV branchen og hedengangne VLR i Tåstrup, og er gæstevært i ny og næ.

Iffer
Producer

Tidl. vært på Channel, VLR, Radio Amager og Radio Sydkysten. Old school DJ og ligger stemme til TV og Radioreklamer. Er radioen producer og musikansvarlige.

Susanne Biermann
Vært

Mere info følger

Maibritt Hellemose
Vært

Mere info på vej

Download eller lyt til udvalgte udsendelser via PODCAST!