Сайт z-zaim.ru предоставляет срочные займы на карту без отказа и проверок.

Bag Radio Playback

Bag Radio Playback

Radio playback er en 24 timers netradio leveret af passionerede værter og musikstil med den brede pensel – frHvemervi.a oldies til det nyeste.

Musikken er populære main-streams fra 5-6 generationer og i alle retninger af sange som er værd at nynne med på, blive glad til eller simpelthen blot lade sig overraske med. Vi har også den hemmelige ingrediens af virkelige glemte og forsvundne hits, som INGEN af de andre radiostationer eller computergenereret playliste giver til dig.

Vi har live studieværter der primært er old school radio DJ’s, og JA: Vi spiller faktisk også ægte vinyl gennem sendefladen 24 timer i døgnet. Bag radioen står der gamle radiofolk fra dengang da DR’s monopol blev brudt. Radiostemmer fra 80’erne og 90’ernes lokale radioer rundt omkring i Danmark. Mange af de traditioner fra dengang har vi taget med over i programfladen. Specielt passionen og formidlingen af musikken.

Målgruppen er det voksne publikum fra 25 og op. Men vi ved af erfaring at mange ældre kan lide ungt musik og omvendt. Musikfladen er nøje afstemt, og den giver sig udtryk i alle programmer; vi har ingen speciel programmer med en smal målgruppe. Vi giver den gas med den brede pensel!

Bossen fortæller

»Mange af folkene bag Radio Playback.dk, er radiofolk fra dengang Danmarks Radio’s monopol blev brudt i starten af 80’erne. Det personer med stor erfaring fra tiden med magnetbånd og vinyl.

Radio Playback.dk har mange af de gamle traditioner med sig over i den programfladen«, lover Bente Bekker, direktør for Radio Playback.dk og fortsætter: »Man kan lytte til os enten via nettet eller lytterne kan downloade vores egen App til smartphone i Google Store og i App Store; alternativt bruge en af de mange andre web-radiop løsninger der findes.«

Bente Bekker har samlet en række gode radiostemmer fra hele landet. Derved har hun samlet et hold, som vil gøre deres for at forkæle lytterne med en bred musikflade. Lytterne vil opdage, at de gode gamle og nye musikhits kommer som perler på en snor blandet med nyhedsspeak, hygge og en række overraskende nye programtiltag, som gerne skal blive lytterfavoritter.

Hvor de fleste radiostationer har helt faste musikplaner, med en studievært, der ikke selv vælger den musik der spilles i de enkelte programmer, holder Radio Playback fast i at det er værten selv, der vælger musikken, og selv sætter sit personlige præg på programfladen.

»Idéen er, at producere radio ganske som vi kan huske det fra de glade radiodage i 80’erne! Vi spiller musik, som du husker det. Du vil komme til at høre hits fra pladespilleren, cd’er og computer. Du får svært ved ikke at synge med, for vi vil forkæle dine øre«, siger Bente Bekker og fortsætter:

»Vi vil heller ikke kvæle vores lyttere i lange, kedelige reklameblokke. Vi har fundet på nye måder til at afvikle udfordringen med reklamerne på. Den er ret simpel; vi spiller simpelthen ingen reklamer«.

Hvordan kan vi så betale regningerne? »Vi investerer privat i driften. Det er vores målsætning, at blive Danmarks bedste internet radiostation«, slutter Bente Bekker.

Lyt med

Der er masser af muligheder for at lytte til Radio Playback. Automatisk opstart når du besøger vores hjemmeside, vores APP eller alternativt via en af de mange streaming muligheder. TRYK HER.

Platforme950x3501

Hent vores APP

Lyt med uanset hvor du befinder dig. Hent vores APP til din Android smartphone/tablet eller Iphone/Ipad. Det er gratis!

Colorpige-APP   

Windowsphonelogo25x25Vi arbejder på APP til Windows smartphone også.

Hvordan lytter jeg?

Det er så simpelt som det kan være…Uanset hvor på kloden du befinder dig og på et hvilket som helst tidspunkt! Radio Playback er med dig døgnet rundt.

Du kan lytte til os på PC, Tablet eller smartphone. Det kræver blot en internetforbindelse og du er kørende. Du kan også bruge Tune-In

Du kan ikke høre os på FM båndet eller DAB; KUN internettet.

Colorpige4-front