Radio Playback ApS ejes og drives af John og Bente Bekker

Værter

Her er vi så! Den frivillige stab af værter og medarbejdere der får det hele til at fungere. Find din favorit.

Bente Bekker

Bente er chefen og medejer af radioen. Bente er 2 gange blevet nomineret til den Gyldne Mikrofon, første gang i 2017 og 2019. Hun startede i 1983 som vært på VLR, i 1987 startede hun The Channel 94,5 i Glostrup og i 1989 Var hun Adm. direktør på Erhversradioen der blev drevet i tæt samarbejde med De Regionale Søndagsaviser.

Keldy Andersen

Keldy har været med fra starten, da DR monopolet blev brudt og det blev aktuelt med lokalradioer i Danmark. Først som studievært på VLR. Senere som studievært og nyhedsoplæser på POP FM.

Claus Kah

Claus´ radiomæssige baggrund går helt tilbage til 1987. I 11 år var han tilknyttet Radio VLR, som dengang sendte fra toppen af City 2 i Høje Tåstrup. Han er desuden musikalsk alkymist i viden og som trommeslager.

Sten Olsen

Garvet og erfaren studievært der altid er forberedt til fingerspidserne med sin musikalske viden. Steen er tidligere vært på Radio Roskilde og Radio HNR (Herlev).

Alex Petersen

Alex er en vores bezzerwizzer udi musikken som han bestyrer velvalgt og nøgternt med faktuelle oplysninger, baggrundshistorier og små anekdoter. Tidligere vært på Q-FM, Kanal G samt Vestegnens Lokal-TV.

Carsten Hansen

Carsten er en garvet og dygtig studievært der sender fra Esbjerg de fedeste hits til dig. Han er desuden producer af reklamer og jingles. Han kommer til os med flere års erfaring fra forskellige jyske radiostationer.

Rytme Hans

Hans Henrik Jensen også kaldet DJ Rytme Hans. I de tidlige 80’er begyndte han at lave radio på Radio VLR, indtil han få år senere blev tilbudt arbejde som DJ på the Voice i København.

Susanne Biermann

Susanne har en fortid som Studievært på Radioen VLR fra ”De Glade 80’ere”.

Jan Kruse

Tidligere vært på Radio Rødovre og Copenhagen FM. Er vild med al musik og derfor er hans program “Musikekspressen” meget blandet, så alle kan være med, og som gør en i godt humør

Iffer

Tidligere DJ og studievært på The Channel, VLR, Radio Amager og Radio Sydkysten/POP FM. Iffer er desuden stemmen bag flere TV- og Radioreklamer. Han er radioens producer, musik- og webansvarlige.

Søren Hübertz

Startede med at lave radio i 2008 og været en del af Radio Playback siden 2014. Elsker at blande hits fra de sidste 5 årtier, men 80’erne fylder mest på playlisten krydret med historien bag.

Peter Garfield

Peter har en fortid på radiostationen The Channel i Glostrup. Udover sin smørfulde barytone stemme er han i fritiden kendt som DJ under sit kattealias, Garfield.

Michael Mørk

Værtbeskrivelse kommer snart

Flemming Rose

Flemming er kommet til radioen med baggrund som speaker i parken til FCK kampe og guitarmusiker. Hans livserfaring har gjort ham underholdende og en der elsker den gode historie og fantastisk musik.

24 timer i døgnet – 100% hits

Radio playback er en 24 timers netradio leveret af passionerede værter og musikstil med den brede pensel – fra oldies til det nyeste. Du får svært ved ikke at synge med, for vi forkæler dine ører.

Musikken er populære main-streams fra de sidste 5-6 årtier og i alle retninger af sange som er værd at nynne med på, blive glad til eller simpelthen blot lade sig overraske med. Vi har også den hemmelige ingrediens af virkelige glemte og forsvundne hits, som INGEN af de andre radiostationer eller computergenereret playlister giver til dig.

Bag radioen står der gamle radiofolk fra dengang da DR’s monopol blev brudt. Radiostemmer fra 80’erne og 90’ernes lokale radioer rundt omkring i Danmark. Mange af de traditioner fra dengang har vi taget med over i programfladen. Specielt passionen og formidlingen af musikken.

Målgruppen er det voksne publikum fra 25 år og op. Hvor de fleste radiostationer har helt faste musikplaner, holder Radio Playback fast i at det er værten selv, der vælger musikken, og selv sætter sit personlige præg på programfladen. Idéen er, at producere radio ganske som vi kan huske det fra de glade radiodage i 80’-90’erne!  Vi vil heller ikke kvæle vores lyttere i lange, kedelige reklameblokke som de kommercielle radiostationer i Danmark bruger. Vi har fundet på nye måder til at levere målrettet reklamer på, og skabe interesse for vores sponsorer så vi kan holde forretningen kørende.

Kontakt Salg | Sponsor

Vil du sponsorere udsendelser eller have din reklame på Radio Playback?

Sammenlign vores unikke model for mere effektiv radio reklame!

Kontakt John Bekker, tel. 2715 0947

100% Hit Musik
Vi forkæler dine ører